Slank & Fit met in Lijn afslankstudio

Met een persoonlijke aanpak voor u!

Afslankstudio in Waalre

Voor jong & oud!

In Lijn voedingssupplementen

Speciaal voor in Lijn afslankstudio hebben we een supplementenlijn ontwikkeld ter ondersteuning van een actieve levensstijl.

De volgende producten zijn verkrijgbaar:

Heerlijk romige eitwitshakes in de smaken vanille, aardbei en chocolade.

1 tot 2 scheppen (bijgeleverd) toevoegen aan 250 ml water, kwark of (magere) yoghurt leveren een heerijk tussendoortje om de lekkere trek te stillen en/of na het sporten om spierherstel te bespoedigen. Ook te gebruiken als licht ontbijt, eventueel met muesli en/of fruit.

Inhoud: 750 gram  |  Prijs: € 29,95


Omega 3 (visolie)

Kan helpen bij: hoge bloeddruk, hoog cholesterol, depressies, spier- en gewrichtsklachten, reumatische klachten, artritis, stijfheid, diabetes, hyperactiviteit. 3 tabletten per dag.

Inhoud: 90 tabletten   |  Prijs: € 14,95

Weerstand+

Zeer geschikt in tijden waarin je extra weerstand goed kunt gebruiken (b.v. in de herfst, na griep, (hardnekkige) verkoudheid)

Inhoud: 90 tabletten  |  Prijs: €19,95

L-carnitine

L-Carnitine speelt een belangrijke rol in de energieproduktie van het lichaam. Het is een anti-oxidant en heeft een beschermende functie op hart en bloedvaten. Deze lichaamseigen stof is tevens werkzaam in de hersenen en heeft daar een soortgelijke functie. Deze energieproducent is een waardevolle vetverbrander. L-Carnitine helpt bij de vetverbranding en zorgt voor meer energie.

Inhoud: 60 tabletten  | Prijs: 19,95

Shakebeker

Prijs: € 3,95